The Insulcon Group

Leader in high temperature solutions - Refractories, Wearflex Expansion Bellows, Refrex and Textile Products

 • VIB seminars at Insulcon Steenbergen

  Als Insulcon Groep hebben wij, in meer dan 37 jaar, veel kennis opgedaan op het gebied van hittebestendige en cryogene isolatie. Het continu creëren van energiebesparende isolatieoplossingen in diverse industrieën, heeft ons creatief gemaakt en “out-of-the-box” denkend.

  Deze jarenlange kennis willen wij, in samenwerking met de VIB, met u delen. Tegenwoordig wordt het onderscheidend vermogen als isoleerder steeds belangrijker. Het kunnen voorleggen van warmte- en ROI berekeningen, alternatieve- en of nieuwe producten wordt vaak door de eindklant gewaardeerd.

  Het op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in thermische isolatie biedt voor u, in elke functie, nieuwe kansen. Om u te voorzien van meer informatie dan alleen de informatie van een productblad heeft Insulcon 4 seminars samengesteld die u kosteloos kunt bijwonen.

  Raakt u of één van uw collega’s nu al enthousiast, dan kunt u zich voor 1 of meerdere seminars al aanmelden door middel van het sturen van een e-mail naar marketing@insulcon.com of met behulp van het formulier met daarbij de vermelding welk(e) seminar(s) u wilt bijwonen.

  Wij kijken er naar uit u te verwelkomen tijdens de seminars bij Insulcon!